Menu

Xapadora SCM Olimpic K230 EVO

Código: OLIMPICK230EVO

De simple utilitzo i amb tot el que serveix per a cantejar de manera complerta un panell, olimpick 230 evo és la resposta correcta per a l’empresa que vol un cantejat de nivell professional.
Ara està disponible un nou model amb un grup arrodonidor que permet, amb una baixa inversió, un treball del panell sense compromisos

ACABAT DELS ANGLES en panells rectes i perfilats: l’operació, realitzada de manera automàtica pel grup arronidor, permet obtenir panells amb un acabat perfecte, sense haver de fer treballs successius.

UTILITZO SIMPLE I SENSE ERRRS amb la interface HMI Orion One Plus,dotat de tecles amb una gràfica fortament intuïtiva i display de 4” per al control de les principals activitats.

TALLI I RADI EN UNA ÚNICA OPERACIÓ: el tall amb radi del cantell és realitza automàticament i de manera precisa gràcies al particular sistema de doble serra del grup retestador.

RÀPID CANVI DE TREBALL, també de manera automàtica, entre 3 diferents tipus de canto: amb radi, espigolat i en fusta massissa fins a 3 mm.

Característiques:

Gruix tablero

ago-50

mm

Gruix canto

0,4 – 3 (5)

mm

Velocitat d’avanç

9

m/min

Aire comprimit

6

bar