Menu

Premsa Sergiani GS

Código: SERGIANIGS

Premses amb control electrònic i carrega/descàrrega manual: solucions úniques i de la més alta precisió d’operacions del maquinat mecànic assegurant gran qualitat en el segellat de la superfície del producte premsat. Alta versatilitat, pot usar-se en panells de xapa, portes de centre buit i panells de múltiples nivells.  Disponible en diverses versions que poden ser configurades amb una gran varietat d’accessoris per a qualsevol requeriment de premsatge..

RESPATLLERS PLATINA D’ESCALFAMENT: la millor qualitat del producte premsat

El disseny estructural i la tecnologia de construcció de la premsa i dels respatllers de platines d’escalfament (exclusius de SERGIANI) asseguren una flexió insignificant encara a màxima pressió.

Les platines d’escalfament i els components hidràulics provenen dels principals fabricants per reduir dramàticament el manteniment i asseguren con-fiabilitat duradora.

MÀXIM CONTROL DE PLANITUD DEL MOVIMENT DE LA TAULA MOVIBLE: la millor qualitat del producte premsat

Gràcies al seu singular sistema de 6 prestatges (exclusiu deSERGIANI) no es troba en res similar. La unitat de control electrònica de planitud (opcional) protegeix la premsa d’errors per càrrega irregular en les platines quan s’obren.

ELS MILLORS PANELLS DE AILLAMENT TÈRMICA, EFICIÈNCIA MÀXIMA           

Panells exclusius de aïllament tèrmica en fibra de 18 mm de gruix fa expansions estructurals insignificants. El seu original programari per a control d’escalfador i el sistema de re-circulació asseguren la millor qualitat en el producte premsat, reduint manteniment i aconseguint una eficiència i confiabilitat duradora.

Característiques:

gs 6 / 90     

6 cilindros / 90 ton. –  platinas 2.500 x 1300 mm y 3.000 x 1.300 mm

gs 6 / 120

6 cilindros / 120 ton. –  platinas 3.000 x 1.300 mm 

gs 8 / 160

8 cilindros / 160 ton. –  platinas 3.500 x 1.300 mm

Tipo de platinas

PA  Ensamblada  –  PM  Maciza  –  PE  Eléctrica

Calefacció

BA  Boiler de agua eléctrico  –  BO  Boiler de aceite eléctrico –  PE Platina eléctrica