cat | es

Notícies

COMUNICAT COVID-19

Amb motiu de la situació generada pel Covid-19 i seguint les recomanacions sanitàries, Boira Comercial Tècnica ha decidit adoptar totes aquelles mesures preventives que contribueixin a contenir el brot epidemiològic.  

A partir d’avui dilluns 16 i fins a nova ordre: 

- L’horari es modifica de 7 a 15h.  
- Es restringiran les visites presencials a les nostres instal·lacions.  
- El personal  que tingui la possibilitat realitzarà teletreball. 
- Els clients que tinguin assignat un comercial: els comercials no realitzaran visites a clients. Es podrà contactar amb ells per telèfon per seguir gestionant les consultes i comandes amb "normalitat”.  L’entrega de material es realitzarà a través d’agència de transport en 24/48h, sempre que sigui possible.  
- S’habilita un telèfon i un correu electrònic per aquells clients que no tinguin assignat un comercial per tal que puguin comunicar-se amb nosaltres: 
 
                                               Whatsapp – 656416169 
                                         Correu – boiract@boiract.cat 
 
- Queda anul·lat  el servei  tècnic de maquinària estacionària. Contactar en casos de molta urgència per tal que el nostre personal valori la situació.   
 
La nostra intenció és que el servei al client segueixi actiu i amb la millor qualitat possible, tenint en compte algunes variacions per tal d’adoptar les mesures preventives  que es creguin oportunes.  

Segons l’evolució del brot, no es descarta haver de notificar mesures suplementàries.   
 
Gràcies per la seva comprensió.  

Equip de Boira Comercial Tècnica.  

Aquesta pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar l'experiència de navegació. Si segueix navegant, entenem que n'està acceptant l'ús.

D'acord Més informació